Over ons

Psychisch Kompas is er voor u!

Psychisch Kompas is opgericht omdat het aanbod van psychische zorg in Nederland niet voldoende overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Uit onze ervaringen blijkt dat psychische hulpverlening in veel gevallen niet volledig aansluit op de verwachting en mensen hier vaak tijdens, of na de behandeling pas achter komen. Om deze reden hebben wij Psychisch Kompas opgericht en willen wij ons graag inzetten voor het overzichtelijk maken van de psychische en passende zorg in Nederland.

Psychische zorg heeft betrekking op het welzijn en de (psychische) gezondheid van mensen. Om het psychische zorgaanbod overzichtelijker te maken, bieden wij overzicht door op deze website vermelde ervaringen, over psychische zorgaanbieders in Nederland. Deze ervaringen zijn gericht op diverse psychische aandoeningen en geeft u de mogelijkheid het psychische zorgaanbod met elkaar te vergelijken, aan de hand van reviews. Op deze manier kunt u elkaar helpen bij het zoeken naar de meest passende psychische zorgaanbieder, zonder dat dit veel tijd in beslag hoeft te nemen.

Het doel van Psychisch Kompas is om de ervaringen en beoordelingen van psychische zorg in Nederland overzichtelijk in kaart te brengen, zodat u, door reviews van anderen over psychische hulpverlening, vooraf gericht de juiste psychische zorgaanbieder kunt vinden. Hierbij wordt beoogd dat u aan de hand van de reviews op deze website een duidelijk beeld krijgt van de psychische zorgaanbieder, zodat u kunt beoordelen in hoeverre deze kan aansluiten op de hulpvraag, waardoor het kastje/muur idee wordt vermeden en veel tijd van fora lezen wordt bespaard.

Psychisch Kompas is opgericht voor ieder individu, dat voor zichzelf of voor anderen op zoek is naar de meest aansluitende psychische zorgaanbieder in Nederland, gebaseerd op de ervaringen en beoordelingen van anderen over psychische hulpverlening.

quote sign

Tijdens de behandel periode heb ik altijd het gevoel gehad dat er echt naar mij geluisterd en gekeken werd.

Ook was er altijd een ongedwongen sfeer en heb ik het gehele traject gevoeld dat er ruimte was voor alles wat ik wilde delen en nog moeilijk vond om te delen.

Ik heb onwijs veel aan de sessies gehad en ben een stuk rustiger geworden.

quote sign
~ Anouk